Brutalis-området
Brutalis
Svev

Svev-prosjektet er en superlinje rett opp den høyeste veggen på Brutalis. Avslutningscatchen er Stanges svar på ultraklassikeren Hale Bopp i Fontainebleau, bare enda lengre og enda hardere. Vi har likevel fått testet catchen såpass godt at vi vet at det er fullt mulig.

Stående start er det mest logiske siden det bare er ett av flyttene som er alvorlig hardt, men det finnes faktisk også en opplagt sittestart, med ok lister og sidetak oppover. Toppkanten er ganske slapp, og man må trolig treffe en liten skål meget presist for å bli hengende. Veggen er brattere enn man tror, og man vil nok få en liten pendel om man blir hengende på kanten. Uttoppingen er relativt lett da det er gode lister inne på flata.

Landingen er litt ujevn, men kan bli jevnet ut etter hvert. Skal du teste catchen bør ha med minimum 3 pads med deg. Det er imidlertid veldig kjekt med enda flere pads om du orker å bære de inn hit. Det er ikke spesielt viktig med spotting her, da de fleste fallene er meget like og forutsigbare.

Kvalitet: ♥♥♥
Seriøsitet: Tilnærmet ufarlig

Stikkord: Dyno Overheng Prosjekt Vegg

Sist oppdatert: 28. desember 2021 Oppdater