Pinnerud
Pinnerudkjempen
Høyspenning i bissa - direkte

Høyspenning i bissa - direkte er en av de aller beste linjene på Stange. Dette er bratt, høyt og hardt. Det finnes 2 muligheter i toppen, og varianten som går til høyre ble klatret først. Det har fått navnet Høyspenning i bissa, og er tatt med som eget bulder. Direkte-varianten går rett opp og svakt mot venstre, og er nok den hardeste.

Starter sittende ved stort bøttetak. Strekk langt opp med høyre hånd til skråstilt undertak. Må stive av som pokker, og jobbe opp beina litt, matche i undertaket, og så strekke langt opp til halvbra krimpelist. Deretter er det noen campusaktige men litt lettere flytt for å komme opp i horisontale riss. Herfra må man strekke langt opp til venstre til elendige krimpere. Nå kan man sette opp beina i risset, og følge de dårlige krimperne litt mot venstre. Nå er det bare et par enklere flytt igjen før man er trygt inne på toppen av steinen.

Landingen er noe ujevn, og landingsområdet stort. Ta med så mange pads du kan, minimum 4-5 stykker. Treet like bak er ikke i veien.

NB! - bulderet ligger midt i den grønneste skogen, og gror relativt raskt igjen. Om du vil klatre her er det alltid lurt med stålkost, samt sele og tau osv.

Kvalitet: ♥♥♥
Omtrentlig høyde: 5.5 meter
Seriøsitet: Småskummelt

Førstebestiger: Kenneth Elvegård 19. april 2015
Først lav start: Kenneth Elvegård 28. april 2015

Stikkord: Krimp Overheng Sittestart Vegg

Sist oppdatert: 29. mars 2021 Oppdater