Krøllestein-området

Krøllestein-området er en liten samling steiner med kort anmarsj og flere delikate problemer, som ultraklassikeren Smiley og hudspiseren Mannen med ljåen. Feltet består av tre steiner som ligger like ved veien, pluss et par håndfull steiner litt lenger inne i skogen.

Krøllesteinen er den viktigste, største og beste steinen her, men også Skybert og Albert byr på flere artige problemer. Steinene lenger inne i skogen har hatt mindre trafikk. En av disse kalles Høyblokka, du kan selv gjette hvorfor. Disse steinene ligger i en skråning og har en bratt og høy side, samt noen litt lavere sider. Landingen er av litt variabel kvalitet foreløpig, men det kan vi gjøre noe med. Linjene ser ganske bra ut, så de blir nok pusset mer her etter hvert.

For å komme til Krøllestein-området må du svinge av E6 nær Stange eller Tangen, og etter hvert svinge inn på veien Kolomoen som ligger på østsiden av E6. Kjør til du ser Krøllesteinen, det er bortimot umulig å ikke se den. Kjør så inn grusveien like sør for steinene for parkering. Her er det god plass å parkere, men ikke sperr for gjennomgangstrafikk. NB! Vennligst ikke parker langs asfaltveien.


Parkering: Ved grusvei like sør for steinen
Anmarsj: 1 min.
Toalett: Ingen toalett.
Sist oppdatert: 5. januar 2022 Oppdater Ny stein
1 Krøllesteinen 14 Klassikerstein ved veien 2 Skybert 11 Majestetisk stein 3 Albert 4 Hardere enn du tror 4 Åkersteinen 5 Ensom stein i åkerkanten 5 Høyblokka 5 Høyt, hardt og overhengende 6 Høysnuesteinen 7 Høy fin side 7 Høygaffelsteinen 4 Noen bra linjer 8 Deja-vu-steinen 0 Bratt og sprø 9 Lavblokka 0 Lav men ok stein 10 Lavsnuesteinen 2 Lav men ok 11 Lavgaffelsteinen 0 Lav men ok